Menu

Info


Main Area

We zijn druk bezig om weer een super interessant programma op het hoofdpodium in de Main Area neer te zetten. En met Nederlands bekendste en ook leukste stylist Fred Van Leer en een masterclass van Kim ter Stege belooft het al veel goeds.


Beauty Academy

In de Beauty Academy van I Love Beauty worden er weer een tal van interessante, leerzame en leuke workshops aangeboden. In samenwerking met Beautypartner, bekende merken (o.a. NYX Cosmetics, Estée Lauder Companies en ZARQA) en workshopleiders worden de grote workshopsruimtes ingevuld met een gevarieerd aanbod op het gebied van beauty, hair, food en lifestyle. We houden je op de hoogte van het programma!


NB: Je kan van tevoren (tijdens het event) een ticket kopen voor de workshops. Op deze wijze willen wij zoveel mogelijk bezoekers de kans geven om aan een workshop deel te nemen en om teleurstelling te voorkomen. 


Huiskamer
Na het succes van vorig jaar komt de Huiskamer dit jaar weer terug! In de sfeervolle Huiskamer komen bekende beauty-, fashion- en lifestyle vloggers om hun fans te ontmoeten en kun je hen de hemd van het lijf vragen, ze staan te trappelen om jou tips en adviezen te geven. Daarnaast zijn hier de Meet&Greets en kun je napraten over de workshops.
Natuurlijk is ook vlogster Cynthia.NL ( voorheen Miss Lipgloss) aanwezig op I Love Beauty en is er een Meet&Greet met haar in de Huiskamer.

Maar daarnaast mogen wij ook een aantal andere superleuke vloggers verwelkomen:
ThingsJuliaLoves, Kim ter Stege, Samantha Pollack, Jessie Maya, TheBudgetBlog, Femkeeej, LotteLovesBeauty, Loepsie, Esmee Geel, Optimavita, LouLou van der Gaast, Nora Gharib, JustJulesx, One2beauty.nl, Jessica Xia en LifeWithPamela.


En... er komen nog meer bekende vloggers bij en er gaat ook nog veel meer gebeuren in de Huiskamer!

Koop hier je tickets!