Menu

Info


Main Area


Door middel van korte lezingen, spetterende shows en leerzame demonstraties worden bezoekers geïnspireerd op het gebied van make-up. Daarnaast krijgen zij antwoord op vele vragen en raken zij volledig vertrouwd met nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty, fashion, food en lifestyle. De workshops en lezingen worden gegeven door bekende en opkomende vloggers en bloggers en vinden plaats in de grote Main Area. In 2017 gaf Fred van Leer meerdere presentaties tot groot enthousiasme van de bezoekers van I Love Beauty.


Beauty Academy

In de Beauty Academy van I Love Beauty worden er weer een tal van interessante, leerzame en leuke workshops aangeboden. In samenwerking met Beautypartners en workshopleiders worden de grote workshopsruimtes ingevuld met een gevarieerd aanbod op het gebied van beauty, hair, food en lifestyle. Het programma volgt spoedig!


Huiskamer
Na het succes van de vorige editie komt de Huiskamer dit jaar weer terug! In de sfeervolle Huiskamer komen bekende beauty-, fashion- en lifestyle vloggers om hun fans te ontmoeten en kun je hen de hemd van het lijf vragen, ze staan te trappelen om jou tips en adviezen te geven. Daarnaast zijn hier de Meet&Greets en kun je napraten over de workshops.
Koop hier je tickets!