Menu

Happy Food

Tijdens I Love Beauty kun je heerlijk genieten van heerlijke hapjes en gerechten. We hebben twee grote foodarea's, namelijk  Happy Food en Neyver. Zij bieden een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod!


HAPPY FOOD 

Als je jezelf waant op een heus foodtruckfestival, kun je hier goed vertoeven tussen alle lichtjes en het gezellige houten meubilair. Je vindt hier een keur aan heerlijke hapjes en lekkernijen. Het wordt moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers. Je kunt hierbij denken aan o.a. Italiaans ijs, pancakes, verse soepen en salades en Belgische chocolade.NEYVER
Op het terras van Neyver vindt je, binnen een zeer aangename en sfeervolle omgeving, een assortiment waarbinnen lokale leveranciers & authentieke ‘vers’bereiding een hoofdrol vervullen. Lokale zoetigheden zoals ‘de spoorpunt’ en ‘domtorentjes’ worden afwisselend in het assortiment gevoerd. Maar ook verse salades, rijkelijk belegde broodjes, soepen en zelfgemaakte ice tea staan op het menu. De warme snack is uiteraard ook goed vertegenwoordigd; een gehaktbal van Utrechtse slagerij Vocking of een broodje hamburger met chutney van Kitty uit Harmelen kan op het menu staan.


 Het is dé plek op I Love Beauty om even heerlijk bij te kletsen en weer energie op te laden voor de volgende ronde inspiratie!


Koop hier je tickets!